Zoet met Elma

Cake is for life not just for Birthdays

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Lady's Night Dirksland

Geplaatst op 14 januari, 2018 om 16:05 Comments reacties (274)

Woensdag 7 februari 2018.

Deze avond staan wij op de lady's night in Dirksland. Jij komt toch ook?

Er zijn heel veel leuke stands te vinden met o.a. sieraden, kleding, wijn, chocolade,
tassen, bloemen enz. enz.

Zie de volgende link met alle informatie:
https://www.facebook.com/events/276390046203345/


Victoriahal
Ph. Hoofjesweg 57
Dirksland

Love Award gewonnen

Geplaatst op 14 januari, 2018 om 15:50 Comments reacties (3)

Wij zijn super verast en blij. In november kregen we een email met dat iemand ons had opgegeven voor de Love Awards, in de categorie Bruidstaarten voor de province Zuid-Holland. Denk nou leuk, wat moeten we daar voor doen? Dat bleek al heel snel duidelijk, zoveel mogelijk stemmen vergaren.

Denk poeh leuk, maar hebben we daar nog wel tijd voor..... Gaan we het klanten in de winkel vragen, tjsa maar die zijn het bij thuis komst alweer vergeten, dus dan hebben we nog geen stem. Dan moeten we een iPad neerleggen zodat ze het direct in de winkel kunnen invullen. Dat kost op zich ook wel tijd, zouden ze dat wel doen? Na een week af en toe te brainstormen met medewerker en thuisfront was ik er nog niet uit hoe ik het ging aanpakken. Denk nou ja we zien wel.....

Na een week kreeg ik een mailtje dat we nog 0 stemmen hadden en als we nog in de race mee wilde doen, ik minstens de week erna stemmen moest hebben. Nou om me nu gelijk eruit te laten gooien, dat is ook niet aardig t.o.v. diegene die ons opgegeven heeft. Dit is overigens nog steeds voor ons een mistery gast, want ik weet tot op vandaag de dag niet wie ons hiervoor heeft opgegeven. Dus ik vraag mijn familie een stem op ons uit te brengen, zodat we toch nog een week bedenk tijd hebben hoe we het gaan aanpakken.

De week erna weer een mailtje, ja we mogen mee doen en je raad het nooit...... we staan EERSTE voor het meest aantal stemmen en DERDE voor de beste waardering. Denk nou dan heeft de rest ook niet veel stemmen gehad want ik heb er nog niets aan gedaan. Bij de mail zaten ook enige reclame uitingen die we konden gebruiken. Nu dan plaatsen we wat op onze FB pagina, wie weet stemmen er een aantal volgers. Jawel de week erna nog steeds 1e en 3e. Zo bleef het gaan, enige nadeel we kunnen niet zien hoeveel voorsprong we hebben is het 1 stem zijn het 30 stemmen geheel onbekend. We weten het tot op vandaag de dag nog niet, dat horen we pas 1 februari!!!

Elke week ontvingen wij een update en we bleven tot de laatste week van 2017, 1e en 3e. Denk nou 1 award moeten we nu toch wel binnen slepen. Dus een ludieke actie verzonnen, door op ons te stemmen, FB te like en het bericht te delen, maaktte je kans op een bruidstaart, als wij de Award zouden winnen. Tot 31 december 23.59 uur kon er gestemd worden. Na een paar slopende dagen kwam op 3 januari het verlossende woord. We hadden niet EEN maar TWEE awards gewonnen!!

Een voor de meeste stemmen en de tweede voor de beste waardering, geweldig toch! Nu gaan we 1 februari naar Utrecht voor de uitreiking. Hier horen we dan met hoeveel stemmen we eerste van Zuid-Holland zijn geworden, maar....... het is zelf mogelijk dat als we van alle provincies de meeste stemmen hebben dat we zelfs de Landelijke Award ook nog winnen! Dus duim nog even met ons mee ;-)

Bij deze iedereen bedankt voor het uitbrengen van zijn/haar stem. We houden jullie op de hoogte wat er ons 1 februari gebeurt. De bruidstaart is inmiddels verloot, sterker nog doordat we TWEE awards hebben gewonnen, hebben wij ook TWEE bruidstaarten verloot. De gelukkige winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht en we zijn met hun in gesprek wat het moet gaan worden.

Aanstaande bruidsparen, Gefeliciteerd!

Chocolade helpt bij afvallen ;-)

Geplaatst op 30 januari, 2017 om 6:45 Comments reacties (8)


Oliebollen / Vuurwerk

Geplaatst op 5 december, 2016 om 19:00 Comments reacties (3)

Oliebollen & Vuurwerk

Er komen al geregeld mensen bij ons binnen met de vraag: 'Komt er ook nog vuurwerk?"

Ja zeker komt ook dit jaar weer vuurwerk in ons pand. Wij verkopen dit niet zelf, maar u zult ons natuurlijk wel ook aantreffen. In de vuurwerk periode vanaf 22 december zijn er enkele veranderingen. Wij schikken de winkel, het weekend van 18 december, voor 1/3 deel in. Al onze producten blijven nog te koop, maar het geheel zal wat ingeschikt staan, en hierdoor oogt het misschien allemaal wat krapper.

In het 1/3 deel komt de vuurwerk showroom, hier kunt u alvast vooruit uw vuurwerk bestellen. Er loopt dan ook iemand, buiten ons team, om u daarin te adviseren. Kijk voor de openingstijden van het vuurwerk op hun website of facebookpagina. www.vuurwerkhellevoetsluis.nl.

Op 2e Kerstdag ruimen wij onze winkel leeg, vanaf dan kunt u tot 31 december alleen bij ons terecht voor heerlijke oliebollen of de mix om lekker thuis aan de slag te gaan.

Op 1 januari Nieuwjaarsdag willen wij even bijkomen, op 2 januari gaan wij dus weer aan de slag om alles terug op zijn plek te zetten. Waardoor wij woensdag 4 januari weer hopen dat alles voor elkaar is en we u weer kunnen ontvangen in de winkel.

Dus heeft u nog ingrediënten of materialen nodig voor een (verjaardags)taart zorg dat u uw inkopen heeft gedaan vóór de Kerst!
Tussen Kerst en Nieuwjaar verkopen wij alleen oliebollen!
In het nieuwe jaar zijn wij tot en met 3 januari GESLOTEN.

Voor alle duidelijkheid een overzichtje:

De taart-decoratiewinkel is geopend:
Tot en met Zaterdag 24 december 2016 er zijn géén wijzigingen in de openingstijden.

Oliebollen verkoop:
Dinsdag 27 december 12.00 uur - 17.30 uur
Woensdag 28 december 12.00 uur - 17.30 uur
Donderdag 29 december 8.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag 30 december 8.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag 31 december 8.00 uur - 17.00 uur

Vuurwerk verkoop:
Donderdag 22 december t/m Woensdag 28 december van 12.00 - 17.00 uur
1e Kerstdag GESLOTEN
Donderdag 29 december & Vrijdag 30 december van 7.00 - 21.00 uur
Zaterdag 31 december van 7.00 - 18.00 uur

Wij zijn Dinsdag 3 januari nog gesloten ivm inventariseren.

Vanaf Woensdag 4 januari hopen wij dat alles weer op zijn plek staat en we u weer van dienst kunnen zijn.

Alvast Fijne Feestdagen!

Met vriendelijke groet,
team Zoet met Elma (Elma & Marcella)Rss_feed