Zoet met Elma

Cake is for life not just for Birthdays

Taart-decoratieartikelen en Ingrediënten

Taart-decoratieartikelen en Ingrediënten


Zoet met Elma heeft een zeer ruim assortiment aan taart-decoratieartikelen en ingrediënten. Zo zijn er verschillende merken en kleuren fondant en marsepein te vinden. Bijna alle merken aan uitstekers, plunger uitstekers, koek uitstekers, patch work uitstekers. Natuurlijk ook van verschillende merken siliconen molds. Dan nog een enorme verschijdenheid aan kleurstoffen en smaakstoffen. Allerlei bakvormen in verschillende vormen en maten van 3D pan, springvorm, boterkoekvorm tot sloffenring. En niet te vergeten de bakmixen, maar liefst 12 verschillende cakemixen, cupcakemix, biscuitmix, macaronmix, glutenvrije mixen, en lactosevrije mixen te verkrijgen. Daarbij natuurlijk alles voor op het gebied van cupcakes  en koekjes bakken.

Ook heeft Zoet met Elma allerlei bakingrediënten, zoals bakpoeder, bakzout-soda, rijsmiddelen en houdbaarheidsmiddelen. Kom je inspiratie te kort of wil je wel is iets anders dan standaard taarten, dan zijn er ook boeken en tijdschriften te verkrijgen, o.a. MjamTaart. Naast alles maken, hebben wij ook alles om het te verpakken, van cupcakedoosje tot grote taartdozen, onderborden, drums, boards en taartkartons.

Als laatste bieden wij u ook eetbare prints aan. Deze kunt u bij Zoet met Elma bestellen, s'morgens voor 9.00 uur besteld, dezelfde dag afhalen.


Kom gezellig een keertje binnen lopen er zit gegarandeerd wat voor je bij. Woon je niet in de buurt of wel iets nodig maar even geen tijd kijk dan in onze webshop.