Zoet met Elma

Cake is for life not just for Birthdays

Workshops en Kinderfeestjes

Workshops

 

Tijdens de workshops en kinderfeestjes bij Zoet met Elma, leer je een taart vullen, afsmeren, bekleden en decoreren en dit kan op verschillende niveaus. In een basistaart workshop begin je eenvoudig met een ronde taart, maar in één van de gevorderde workshops kun je bijvoorbeeld leren een vierkante taart, stapeltaart of een topsy turvy te maken. Deze ingewikkeldere vormen vragen weer een andere techniek voor het vullen en bekleden.

In alle gevallen ga je met een prachtige zelfgemaakte taart naar huis bekleed en versierd met èchte amandel marsepein of fondant en met een heerlijke vulling! De taarten kunnen thuis 3 maanden ingevroren worden.

Het is mogelijk met een 'eigen' groep te reserveren (vanaf 5 personen). Denk aan een vrijgezellenfeest, vriendinnen uitje, familiedag, teambuilding etc. Neem voor informatie over de gewenste datum contact met ons op. De workshops en kinderfeestjes worden gehouden in onze winkel aan de Rijksstraatweg 41 te Hellevoetsluis. We beginnen natuurlijk met koffie/thee en een lekkere cupcake, voor de kinderen met limonade en wat lekkers.

 

Je kunt je inschrijven via de webshop of bij ons in de winkel.

De kosten van een workshop zijn vanaf € 32,50 per persoon. 

Een inschrijving is definitief als het volledige workshopgeld is betaald. Dit kan via de website met iDeal of in de winkel per pin of contant.


Kidsworkshop
 
In de vakantieperiodes heeft Zoet met Elma ook altijd kidsworkshops voor kinderen tussen de 4 - 12 jaar. Deze duren 1,5 uur en kosten € 15,00 per kind. Elke vakantieweek een ander thema, zowel voor jongens als meisjes te volgen. Hou hiervoor de facebookpagina van Zoet met Elma in de gaten. Hierop wordt altijd de nieuwe workshopagenda bekent gemaakt of neem een kijkje op onze website Zoet met Elma en schrijf je direct in.
 

Kinderfeestjes

 

Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar organiseert Zoet met Elma kinderfeestjes op elk niveau, je kunt kiezen uit het decoreren van cupcakes vanaf 4 jaar of het maken van een boltaartje vanaf 6 jaar. Ook kun je bij Zoet met Elma een mini 3D cupcake leren opspuiten, koekjes bakken en versieren of je eigen high tea maken en nuttigen. Bij binnenkomst krijgen de kinderen drinken met iets lekkers en de jarige mag wat uit onze verjaardagsmand kiezen. De cupcakes/taartjes kunnen in een thema gemaakt worden of naar eigen keuze versiert worden. Ieder kind gaat met zijn eigen creatie in een gebaksdoosje naar huis, waar het nog tot 3 maanden ingevroren kan worden. Kinderfeestjes gaan vanaf 6 deelnemers en duren 2 uur. Neem contact met ons op om een gewenste datum te bespreken.

De kosten voor een kinderfeestje bij Zoet met Elma zijn vanaf € 135,00 (voor 6 kindjes) Elk kindje meer kost € 10,00 per kind.


 

Wilt u graag uw kinderfeestje thuis vieren, dan geven wij u de mogelijkheid om bij ons een taarten- of cupcakemand te huren. Deze mand zit geheel gevuld met alle benodigde ingrediënten en materialen voor een compleet verzorgt feestje! U betaald een borg voor de te lenen materialen, welke natuurlijk wordt terug betaald zodra de mand volledig en onbeschadigd wordt ingeleverd. Enige wat u nodig heeft bij de cupcake mand een oven om de cupcakes te bakken. Verder hoeft u alleen de kinderen van wat drinken te voorzien en hebben ze zeker twee uur vermaak!  Via de webshop of bij ons in de winkel kunt u de 'feest'mand reserveren.

De kosten voor een kinderfeestje thuis zijn vanaf
€ 9,50 per kind voor cupcakes en € 11,50 per kind voor boltaartjes. Minimaal 6 kinderen.